Mieszko marcipános desszert csokoládéval bevonva
Összetevők
Cukor
Csokoládé (25%) [cukor, kakaómassza, növényi zsír (pálma, shea, sal, mangómag) változó arányban, kakaóvaj, tejzsír, emulgeálószerek: szójalecitin és E476; aroma]
Marcipán (11%) (mandula, cukor, víz, invertcukorszirup)
Laktóz
Tejfehérje
Glükózszirup
Percipán (sárgabarackmag, cukor, víz, invertcukorszirup, burgonyakeményítő)
Növényi zsír (pálma, shea)
Földimogyoró massza
Sovány tejpor
Teljes tejpor
Etil-alkohol
Emulgeálószer: szójalecitin
Aromák
Nedvesítőszer: invertáz
Kakaó szárazanyag legalább 41% a csokoládéban.
Kakaóvajhoz adott növényi zsírokat tartalmaz.
Tápanyagtartalom | 100 g-ban: |
---|---|
Só: | 0,21 g |
Zsír | 19 g |
Energia | 1925 kJ / 458 kcal |
Fehérje: | 6,1 g |
Szénhidrát | 67 g |
amelyből cukrok: | 56 g |
amelyből telített zsírsavak | 9,8 g |